Om oss

OM OSS

Vi är ett par med gemensamt intresse för film och musik, ett intresse som så småningom resulterade i att vi startade en webshop med inriktning på streetwear och merchprodukter. Vi tryckte även upp tröjor med egen design (Pale Horse Originals). Idén till namnet Pale Horse Clothing kommer från berättelsen om Apokalysens fyra ryttare.        

Eftersom vi båda är födda på 70-talet med en uppväxt under 80-tals eran så fanns ingen brist på influenser från bl.a. serietidningar, musik och film. Den eran återspeglas också i vårt sortiment där du i kategorin Film/TV/Comics hittar bl.a. Masters Of The Universe, TMNT, Friday the 13th m.m. Men du hittar även andra motiv från både äldre och nyare titlar. På band/artist-merchandise hittar du hårdrock/metal som Iron Maiden, Metallica, KISS, Mötley Crue etc., men även Hip Hop som Wu Tang Clan, Ice Cube, Cypress Hill m.m. Grunden för vårt sortimentet  bottnar i första hand  på band/artister och filmer som vi personligen är fans av.

VÅR FILOSOFI

Vi är inte störst, ej heller har vi det största sortimentet. Vad du däremot alltid kan räkna med, är att vi har ett stort personligt engagemang för våra märken och produkter. Alla varor du hittar hos oss, ställer vi oss personligen bakom och rekommenderar till Dig.

Vår ambition är att du som kund alltid ska vara nöjd med ditt val att handla hos oss. Vi gör allt vi kan för att Du ska få så bra service som möjligt.


Håkan och Sussi, Pale Horse Clothing